Esti TV-nézés... helyett?

January 30, 2018

Az X generációs szülők egyik fő problémája az esti közös TV-nézések eltűnése a családból.

 

 

Teljesen jogosan, hiszen a mai Z-sek sorozatai nincsenek a TV csatornák között. A már többször eltemetett Középsuli netes sorozat például jelenleg 240ezer feliratkozónál tart, a minap felkerült 71. rész előzetesét (!) eddig közel 19.000-en látták már. 

A sorozat annyira erős, hogy a karácsonyi időszakban a 9-dik legnézettebb volt a YouTube-on.

 

Persze megközelítés kérdése, hogy ezek nagy számok-e, de beszédes, hogy jön a Minden Álmod című sorozat, amit egyértelműen a Középsulival szemben indít a DikhTV, ami a 13 éves kalocsai "Buli Buli" Dorinára épít, akinek a videóját a YT-on 4 hónap alatt - tessék megkapaszkodni! - eddig 8,6 millióan nézték meg. Aki nem látta, nézze meg - én X-es fejjel, még nem célcsoport kisgyerekkel iszonyatosan jót röhö... szórakoztam. Nyilván még egyszer nem nézném meg, de ez senkit ne befolyásoljon, egyértelműen nem nekem készült. :) Természetesen klasszikus szülői reakcióval most beszélhetnénk arról is, hogy egy 13 éves lány miért propagálja milliók előtt a szombati bulizást a matek tanulás kárára, de ezen lépjünk át nagyvonalúan.

 

Szóval nagyon sok olyan tartam van a neten, amiről lehet, hogy még nem hallottál, de a Z generációsok százezrei követik. Sőt, a közel milliós követővel rendelkező Dancsót vagy Pamkutyát (akikről talán a szülők is hallottak már) már a jóval fiatalabb Alfa generációsok is nézik.

Ha jobban érdekel a jövő vásárlója, munkavállalója, ne restellj tanulni róluk. Sosem késő megismerni a fiatalabbak generációkat!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Instagram

© Emocionális Marketing 2017

Asz: 23458978-2-41 - Cgj: 01-09-966526

Adatvédelem

Adatkezelési nyilv.: NAIH - 139915/2018.