top of page

Esti TV-nézés... helyett?

Az X generációs szülők egyik fő problémája az esti közös TV-nézések eltűnése a családból.Teljesen jogosan, hiszen a mai Z-sek sorozatai nincsenek a TV csatornák között. A már többször eltemetett Középsuli netes sorozat például jelenleg 240ezer feliratkozónál tart, a minap felkerült 71. rész előzetesét (!) eddig közel 19.000-en látták már.

A sorozat annyira erős, hogy a karácsonyi időszakban a 9-dik legnézettebb volt a YouTube-on.


Persze megközelítés kérdése, hogy ezek nagy számok-e, de beszédes, hogy jön a Minden Álmod című sorozat, amit egyértelműen a Középsulival szemben indít a DikhTV, ami a 13 éves kalocsai "Buli Buli" Dorinára épít, akinek a videóját a YT-on 4 hónap alatt - tessék megkapaszkodni! - eddig 8,6 millióan nézték meg. Aki nem látta, nézze meg - én X-es fejjel, még nem célcsoport kisgyerekkel iszonyatosan jót röhö... szórakoztam. Nyilván még egyszer nem nézném meg, de ez senkit ne befolyásoljon, egyértelműen nem nekem készült. :) Természetesen klasszikus szülői reakcióval most beszélhetnénk arról is, hogy egy 13 éves lány miért propagálja milliók előtt a szombati bulizást a matek tanulás kárára, de ezen lépjünk át nagyvonalúan.


Szóval nagyon sok olyan tartam van a neten, amiről lehet, hogy még nem hallottál, de a Z generációsok százezrei követik. Sőt, a közel milliós követővel rendelkező Dancsót vagy Pamkutyát (akikről talán a szülők is hallottak már) már a jóval fiatalabb Alfa generációsok is nézik.

Ha jobban érdekel a jövő vásárlója, munkavállalója, ne restellj tanulni róluk. Sosem késő megismerni a fiatalabbak generációkat!

#influencerek #Középsuli

Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page