Emocionális generációs tréning

March 11, 2018

Sikeres, de mindenképpen jó hangulatú, és legfőképpen hasznos, tanulságos generációs tréninget rendezett Alfa és Z generációs gyerekek szüleinek 2018. március 10-én az Emocionális Marketing Kft. épületében dr. Bernschütz Mária generációkutató, a BME oktatója és Steigervald Krisztián, az EM intergenerációs tanácsadója, a 6generáció facebook csoport vezetője. 

 

 

A tréningek célja a generációs különbségekből fakadó, családon belüli konfliktusok, iskola-választási dilemmák, kortárs csoportok közötti nézeteltérések megértése, kezelése. Mindezt úgy, hogy a két kutató első kézből tud átadni információkat, és maguk is megtapasztalhatják a valódi generációs élményeket, tapasztalatokat.

 

Ahogy egyik résztvevőnk fogalmazott: a legfontosabb a generációk megértésén túl saját magunk ismerete és kapcsolódásának mikéntje a generációkhoz.

Mária és Krisztián úgy döntöttek, hogy szeretnének valamit visszaadni a társadalomnak, így minden hónapban rendeznek generációs tréninget szülőknek, és a részvételi díjat valamilyen szervezetnek ajánlják fel.

 

A mostani alkalommal, a csoporttal egyetértésben, a Heim Pál gyermekkórházat választották ki, így a felajánlott összeget a kórház kis betegeinek utalják át. 

 

Köszönjük az aktív részvételt Mindenkinek!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Instagram

© Emocionális Marketing 2017

Asz: 23458978-2-41 - Cgj: 01-09-966526

Adatvédelem

Adatkezelési nyilv.: NAIH - 139915/2018.