Terítéken a generációs témák

A következő hetekben több szempontból is megközelítjük a generációkat:

 

 

- április 11-én 11:00 órakor a Vodafone Magyarország bemutatja új tarifa-portfolióját, köztük a Red tarifák április 11-től elérhető forradalmi újdonságát. Az újdonságok bemutatását követően a résztvevők egy kerekasztal beszélgetést hallgathatnak meg, amelynek témája a szeretteinkkel való kapcsolattartás és a távolságok leküzdése. A kerekasztal beszélgetés során Carra Anita, a Vodafone Magyarország lakossági vezérigazgató-helyettese, Steigervald Krisztián generációkutató, illetve Csobot Adél énekesnő osztják meg a témával kapcsolatos gondolataikat, személyes tapasztalataikat. Az eseményre a Vodafone Magyarország egy különleges installációval is készül, aminek köszönhetően a résztvevők elsők között próbálhatják ki a bejelentésre kerülő új Red tarifacsomagoknak a piacon eddig egyedülálló új elemét.

- április 12-én az Allianz belső rendezvényén beszél Steigervald Krisztián intergenerációs szakértő az új generációk HR elérhetőségéről: terítéken a toborzás, lojalitás, megtartás, motiválás.

- április 19-én/20-án Budapest Startup Safary címmel lesz egy “distributed” városi konferencia 100+ helyszínnel és több ezer résztvevővel, főleg a fiatalabb, startupos generációra hangolva. A Safary első napján, április 19-én 16:30-tól 19:00-ig egy 2,5 órás workshopot tartunk a KPMG irodaház konferenciatermében Steigervald Krisztián, az Emocionális Marketing Kft. intergenerációs szakértőjének részvételével.

- április 20-án a JobXperience konferencián 14.55 – 15.05 között "A generációs különbségek legnagyobb kihívásai és válaszai" címmel tart előadás Steigervard Krisztián, X-generációs generációkutató. A téma a generációs különbségek gyökere és az ezekből fakadó feszültségek és válaszok.

- április 25-én a K&H Bank rendezésében kerül sor a "4 generáció a munka világában" című B2B rendezvényre családi vállalkozások számára. Az esemény Steigervald Krisztián felvezető előadásával kezdődik, ami után kerekasztalokon beszéljük át a hallottakat és a tapasztalatokat. 

- április 26-án a Top FMCG konferencián Zamárdiban "Elérés és a tartalom" címmel Krisztiánnal ráhangolódunk a generációk témájára, majd utána Influencerek és celebek az FMCG világában címmel kerekasztal-beszélgetés következik Steigervald Krisztián moderálásával: Bánki Beni, ifjú költő, slammer, előadóművészSátori Karolina, Star Network, projektmenedzser vezetőTinnyei-Gáspár Kornélia, TMC GROUP, portfólió- és üzletfejlesztési igazgató

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Instagram

© Emocionális Marketing 2017

Asz: 23458978-2-41 - Cgj: 01-09-966526

Adatvédelem

Adatkezelési nyilv.: NAIH - 139915/2018.