Lendületben a generációs csoportjaink!

April 18, 2018

Saját Z (16-21 évesek) és Y (25-30 évesek) generációs kreatív team-mel kezdett el dolgozni télen az Emocionális Marketing Kft (EM). A két 10 fős csapat havonta egyszer találkozik, ahol több témát is feldolgoznak. Ezek a témák részben a saját generációs kutatásainkhoz, publikációinkhoz kellenek, részben Ügyfeleink konkrét üzleti kérdései, kutatási témái, amiket akár havonta monitorozhatunk.

 

 

A csoportokat Steigervald Krisztián intergenerációs szakértő vezeti két huszonéves vezető-társával felváltva: hol Csanádi Fanni, hol Volkov Damján segíti a fiatalok kreatív működését.

A mai munkánk központi témája a munkahely volt: toborzás, megtartás, lojalitás témakörök köré épültek a feladatok és játékok. 

- Nagyon jól működnek együtt a srácok. Pillanatok alatt fergeteges a hangulat, rögtön beindul a röhögés, és a pszichodramatikus elemekre épülő játékokból pazar információkat szerzünk első kézből - mondta el Steigervald Krisztián, az EM igazgatója.

- Én mindig nagyon jól érzem itt magam. Ma például ez volt a napom fénypontja. Baromi izgalmas témákat feszegetünk, mindenki tök jókat tesz hozzá és ezek a játékok olyan dolgokat hoznak ki belőlünk, amiket nem is sejtünk, hogy bennünk vannak - teszi hozzá az egyik 27 éves résztvevő lány.

 

A generációk megértésével, a trendek feltárásával foglalkozó cég "saját szakállára" hozta létre a két generációs alkotó team-et, akik viszont most már készen állnak arra, hogy akár konkrét ügyfél-feladatokat, kreatív kihívásokat is megoldjanak. 

 

Ebben a hónapban a tinédzserek még visszavannak!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Instagram

© Emocionális Marketing 2017

Asz: 23458978-2-41 - Cgj: 01-09-966526

Adatvédelem

Adatkezelési nyilv.: NAIH - 139915/2018.