Nyitott érdeklődés a Családi Vállalatok napján

April 25, 2018

A generáció-váltás állt a mai K&H Bank Családi Vállalatok napjának fókuszában, így nem meglepő, hogy a főelőadó Steigervald Krisztián, az Emocionális Marketing Kft. generációs szakértője volt.

 

 

Cégünk kivette a főszerepet a rendezvényen, ugyanis a délelőtti szekció után két kerekasztalt is facilitáltunk: az új generációs célcsoportokról szóló beszélgetést Kárai Anita, az Emo ügyfélkapcsolati igazgatója, míg az Y generáció elérését, toborzását és motiválását célba vevő diskurzust Steigervald Krisztián vezette.

 

- A kerekasztalban milliárdos forgalmú cégek tulajdonosaival beszélgettem. Nagyon élveztem a diskurzust, a nyitottságot, ahogy fogadták a témát a munkaadók. Ugyanakkor a tulajdonosi szint szemlélet-váltására is szükség van ahhoz, hogy a fiatal korosztályt elérje ez a réteg is. Persze a másik, azaz a fiatalabb oldalra is, ez nem is vita kérdése - mesélt a beszélgetésről Steigervald Krisztián. - De ami talán meglepő volt: a munkaadói oldal éppúgy tele van csalódással és keserűséggel, mint a munkavállalói oldal. Több ilyen találkozóra lenne szükség, ezzel is foglalkoznunk kellene, köszönet ezért a K&H-nak!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Instagram

© Emocionális Marketing 2017

Asz: 23458978-2-41 - Cgj: 01-09-966526

Adatvédelem

Adatkezelési nyilv.: NAIH - 139915/2018.