top of page

Tréningjeink és workshopjaink lényege, hogy „ne úgy menjél ki, ahogy bejöttél”.

 

Minden munkahely és minden pozíció legnagyobb veszélye a bemerevedés: a megszokás és a mindennapi rutin elveszi azt a képességünket, hogy kinézzünk a szobánkból, és meglássuk a világban végbemenő változásokat. 

 

Ahogy bemerevedünk mi magunk, úgy merevedik be a cég is, kőbe vésetik a cégEGO, a brand- és a marketingEGO, ez pedig a gyorsan változó világban mindig kontraproduktív: megjelenésünk életpályaciklusa pont úgy lerövidült, mint minden másé. 

 

Tréningjeink és workshopjaink kiszakítanak az irodából téged és a munkatársaidat is, kinyitják előtted az ablakot, és megadják a szükséges támpontokat ahhoz, hogy észrevedd a változó igényeket és megtaláld az új megoldásokat.

1

Generációs sokszínűség workshop

 

Meg kell tanulnunk más generációk fejével gondolkodni, és a magunkét kívülről látni ahhoz, hogy mások szemléletével és nyelvén is meg tudjuk fogalmazni a kérdéseket, a feladatokat és a problémákat.

Amire ügyelünk:

  • Saját generációs beszűkültségek felismerése

  • Más generációk tulajdonságainak megismerése

  • Generációsemleges szemlélet, generációs tulajdonságok elfogadása

  • Generációs ismeretek alkalmazása a hétköznapokban

 

Módszertan: A cselekvésre összpontosító workshopokon a résztvevők átélik és megfogalmazzák a generációs csapdákat, és együtt keresik a megoldásokat. 

2

bottom of page